جلوگیری از سوختن روغن آشپزی
قبل از هر گونه سرخ کردنی حتما در روغن آن مقداری نمک اضافه گردد اینکار مانع سوختن روغن می گردد
قبل از هر گونه سرخ کردنی حتما در روغن آن مقداری نمک اضافه گردد اینکار مانع سوختن روغن می گردد
باتوجه به اینکه مدت زمان ماندن در داخل اتوماسیون پس از ورود نام کاربری و رمز عبور به دلایل امنیت سیستم محدود است و از داخل اتوماسیون خارج میشود ؛ احتمال اینکه در زمان تهیه پیش نویس نامه برای کاربر مواردی مانند ، قطعی برق ، قطع شدن اینترنت ، یا مدت زمان زیاد در…
پس از بررسی قرارداد اصلی و تأیید پایان یافتن مدت پیمان، در صورت نیاز به ادامه همکاری، مدت قرارداد از تاریخ انقضا تا مدت مورد نیاز (تطبیق مدت تمدید با برنامه زمانبندی پروژه) برای تکمیل کار تمدید میگردد. پس از تکمیل فرمهای مربوطه و امضای طرفین، اطلاعات در سامانههای اتوماسیون و سپس زونکن ثبت میشود….
یکی بودن غذاحوری با محل آشپزی باعث به وجود آمدن بی انضباطی- حرارت زیاد در فضا می شود.
برای اینکه خورشتی که با گوشت گوساله تهیه میشود دارای رنگ کدر نباشد اتدا گوشت گوساله به همراه آب سرد به مدت 5 دقیقه جوشانده می گردد سپس آبکشی شده و با آب سرد شسته میشود و پس از آن در پیاز داغ و روغن تفت داده شده.در نهایت خورشت با رنگ طبیعی و شفاف…
برای اینکه تخم مرغ آبپز بوی نامطبوعی ندهد بهتر است از تخم مرغ تازه استفاده شود و در قسمت بالایی تخم مرغ سوراخ ریزی توسط سوزن ایجاد شود و مدت زمان پخت برای داشتن تخم مرغ کامل پخته شده 8-9 دقیقه می باشد.
برای ورود به اتاق جلسه یا شخص، لازم است در بزنیم که نحوه آن بدین صورت می باشد: تنها کافی است با 3 تقه ورود خود را اعلام نماییم.